Mikä on Camping Key Europe -kortti ja mitä sillä saa?

Camping Key Europe on uusi, Euroopan leirintäalueilla ja lomakylissä käytössä oleva vastaanottokortti, jolla saa leirintäaluekohtaisia alennuksia. Kortilla saa leirintämaksuluoton, joten leirintämaksut voi maksaa vasta alueelta pois lähtiessä. Lisäksi korttiin sisältyy tapaturma- ja vastuuvakuutus Suomessa ja Euroopassa. Kortilla saa myös alennuksia mm. laivamatkoista, tiemaksuista jne.

Milloin Camping-kortin tapaturmavakuutus on voimassa?

Vakuutus on voimassa silloin, kun asiakkaalla on voimassaoleva Camping Key Europe -kortti, hän on kirjoittautuneena leirintäalueen asiakkaaksi ja tapaturma sattuu leirintäalueella. Vakuutus kattaa myös hotellilomat Euroopassa, Turkissa ja Marokossa!

Mistä saan Camping Key Europe-kortin?

Kortin saa ostettua leirintäalueen / lomakylän vastaanotosta. Tuolloin saa älypuhelimeensa Mobiilin CKE-kortin saman tien ja kortin edut ovat niin ikään käytössä heti. Kortin voi ostaa myös Suomen Leirintäalueyhdistyksen verkkokaupasta, jolloin lähetämme ostajalle varsinaisen CKE-kortin, johon voimassaolovuosi on painettu.

Voinko hankkia itse Mobiilin CKE-kortin puhelimellani?

Kyllä, menet vain osoitteeseen camping.fi/cke ja tilaat kortin sieltä. Kun olet maksanut kortin verkkokaupassa, saat mobiilin kortin heti puhelimeesi (sähköpostilinkkinä). 

Mikä on väliaikainen Camping Key Europe -kortti?

Väliaikainen kortti ei ole enää käytössä. Sen on korvannut heti käyttövalmis Mobiili CKE-kortti.

Kuinka toimin, kun saan postissa varsinaisen Camping Key Europe -korttini?

Kun leirintäalueelta / lomakylästä tai verkkokaupasta ostettu Camping Key Europe -kortti saapuu kotiosoitteeseen se on heti voimassa, kun sen allekirjoittaa. Kortin etupuolella on painettuna 12/24, joka kertoo sen voimassaoloajan (kuluvan vuoden joulukuun loppuun).

En omista älypuhelinta, miten voin siis käyttää Mobiilia CKE-korttia?

Jos ostit CKE-kortin verkkokaupasta saat sähköpostiisi linkin. Avaa linkki ja tulosta paperinen PDF-muodossa oleva kortti mukaasi. PDF-muotoisen CKE-kortin pystyy tulostamaan myös leirintäalueiden vastaanotossa.

Miten saan käyttöönin My Camping Key -appsin?

Kun saat tietoosi uuden CKE-korttisi numeron (16-numeroa), käy lataamassa joko Google Play – tai App Store -kaupasta My Camping Key -appsi. Appsia ladattaessa se kysyy kortin numeron ja sähköpostiosoitteen. Mikäli korttisi on voimassa, saat sähköpostiisi paluuviestinä nelinumeroisen koodin, jolla varmistetaan että appsi menee oikealle käyttäjälle. My Camping Key -appsin saa käyttöönsä jos on voimassaoleva CKE-kortti.

Miksi en ole saanut varsinaista Camping Key Europe -korttiani, vaikka tilauksestani on kulunut jo kauemmin kuin 2 viikkoa?

Kesällä sesongin ollessa vilkkaimmillaan korttihakemuksia tulee viikoittain runsaasti ja tietojen käsittelemisessä menee tällöin huomattavasti kauemmin kuin hiljaisempana aikana. Varsinaista korttia odotellessa voi käyttää Mobiilia CKE-korttia.

Pitääkö minun tilata Camping Key Europe -kortti joka vuosi uudestaan?

CKE-kortti uusitaan vuosittain. Ympäristöystävällisin tapa on siirtyä käyttämään Mobiilia CKE-korttia älypuhelimella ja näin vähentää muovin käyttöä.

Kuinka paljon Camping Key Europe -kortti maksaa?

Muovikortti + Mobiili CKE-kortti maksavat yhteensä 18 euroa, mutta pelkkä Mobiili CKE-kortti maksaa 15 euroa.

Missä maissa voin käyttää Camping Key Europe -korttiani?

Camping Key Europe -kortti hyväksytään jo 25 Euroopan maassa noin 3000 leirintäalueella: Belgia, Espanja, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki ja Unkari. Korttiin sisältyvä vakuutus on lisäksi voimassa Turkissa ja Marokossa.

Mikä on Camping & Caravan in Finland -esite?

Camping in Finland -esitteessä esitellään Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueet, joita on n. 120 ympäri Suomen. Esitteessä on myös hyödyllistä tietoa leirintämatkailusta yleensä, ja lisäksi Suomen kartta, johon kaikki SLY:n jäsenalueet on merkitty. Ota esite mukaan leirintämatkalle niin voit kartan avulla suunnitella helposti reittiäsi matkan aikana.

Mistä saan Camping in Finland -esitteen?

Esite on jaossa Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueilla, sekä useiden kaupunkien matkailu- ja matkatoimistoissa. Maksuton Camping & Caravan in Finland -esite (40 sivua) löytyy myös tästä linkistä: Camping & Caravan -esite

Leirintäalueille majoittuessa pitää täyttää ns. matkustajailmoitus. Saako sen jostain ennen matkalle lähtöä?

Kyllä saa. Sähköinen matkustajailmoitus ja sen täyttöohjeet löytyvät tämän sivuston etusivulta, linkistä Info.

Miten Suomen Leirintäalueyhdistyksen toimisto on avoinna?

toimisto on avoinna klo 9 – 16 välisenä aikana. Muuna aikana voit jättää vastaajaan viestin tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@camping.fi

 

Palaa takaisin