Punkaharju Resort

https://www.punkaharjuresort.fi

Tuunaansaarentie 4
58450, Savonlinna
(0)44 7652020

info@punkaharjuresort.fi

01.01.2024 - 31.12.2024

Punkaharju Resortin leirintäalue sijaitsee upeassa maisemassa Saimaan rannalla. Leirintäalueen vaunupaikoista suurin osa on varustettu sähköliitännällä. Lisäksi alueella on paljon erilaisia mökkejä mukava telttailualue ja laituripaikkoja noin 30 veneelle.

Leirintäalueella on saniteetti- sauna- ja huoltotilat sekä keittotilat, leikkipaikka, lapsiystävällinen uimaranta. Rantasaunat, vierasvenelaituri ja grillikatos.
Lisäksi alueella olevat pingis, tenniskenttä, minigolfrata, frisbeegolfrata ja hiekkalentopallokenttä tarjoavat tekemistä kaikenikäisille lomailijoille.

Lapsiperheiden ehdoton suosikki on alueella oleva vesi- ja puuhapuisto Kesämaa sekä kesällä 2020 avattu köysiseikkailupuisto.

Leirintähinta
18/14 eur + 6 eur hlö
Huoneiden hinta vuorokaudelta
Alkaen 78 eur
Mökkien hinnat vuorokaudelta
Alkaen 53 eur
Online-varaukset
Camping Key Europe edut ja tarjoukset
2 eur alennus perusmaksusta.
Tilaa Camping Key Europe -kortti
Majoituspalvelut
majoitushuoneita, matkailuvaunupaikkoja, mökkejä, telttapaikkoja, vierasvenepaikkoja
Peruspalvelut
grillikatos, kahvila, kioski, koirat tervetulleita, kokoustiloja, leikkipaikka, liikuntarajoitteiset huomioitu, luottokortit käyvät, sauna, uimaranta, wlan
Aktiviteetit alueella tai alueen läheisyydessä
kalastusvälinevuokraus, kansallispuisto / luonnonpuisto, minigolf, pallopelikenttä (esim. beach volley), patikointipolkuja, polkupyöriä, sisäleikkipaikka, tenniskenttä, veneitä tai kanootteja
Muut palvelut
ikärajoitteita tapahtumien aikana

Ajo-ohjeet