Karvion Leirintä Oy Camping Karvio

http://www.karvionleirinta.fi

Takunlahdentie 2
79810, Heinävesi
(0)50 476 5722

myynti@karvionleirinta.fi

30.04.2022 - 30.09.2022

Valamon ja Lintulan luostareiden lähellä sijaitseva luonnonkaunis leirintäalue. Alue sijaitsee Karvionkosken äärellä kivenheiton päässä Kermajärven Natura alueesta. Alueella on suihkut w:t grillipaikat väillä karaokea sekä juhannuskokko! Alue on lemmikkiystävällinen. Lapsille on lisäksi LAPPSET leikkikenttä sekä mukavaa kesäohjelmana Ronttiaiset (seuraa facebook). Lisäksi alueella on mahdollista vuokrata SUP-lautoja veneitä sekä Kajakkeja. Leirintäalueeltamme on säännöllinen juhannuksesta lähtien (ti-la) risteilyt jolla pääset mm. Valamoon. Reittiä operoi 84 paikkainen m/s Sergei. Aluksella on A-oikeudet.Leirintäaalueella on tasokas ravintola josta saat herkkupitsat burgerit tai sai salaattiannokset.Ravintolassa on iso terassi ja A-oikeudet.

Leirintähinta
33 eur
Sähköhinta
ei erillistä veloitusta
Mökkihinta
40-148 eur
Camping Card Europe edut ja tarjoukset
Leirintämaksusta alennusta 2 eur eläkeläishinta 29 eur hinta SFC-kortilla 31 eur/vaunukunta. Ei erillistä henkilömaksua.
Tilaa Camping Key Europe -kortti
Majoituspalvelut
matkailuautopaikkoja, matkailuvaunupaikkoja, mökkejä, telttapaikkoja, vierasvenepaikkoja
Peruspalvelut
grillikatos, kahvila, Kauppa, kem. Wc:n tyhjennyskaivo, kioski, koirat tervetulleita, leikkipaikka, liikuntarajoitteiset huomioitu, luottokortit käyvät, sauna, uimaranta, wlan
Aktiviteetit
järjestettyä ohjelmaa, järjestettyä ohjelmaa lapsille, minigolf, patikointipolkuja, polkupyöriä, veneitä tai kanootteja
Muut palvelut
ikärajoitteita tapahtumien aikana

Ajo-ohjeet