Karvion Leirintä Oy Camping Karvio

http://www.karvionleirinta.fi

Takunlahdentie 2
79810, Heinävesi
(0)50 476 5722

myynti@karvionleirinta.fi

30.04.2024 - 30.09.2024

Valamon ja Lintulan luostareiden lähellä sijaitseva luonnonkaunis leirintäalue. Alue sijaitsee Karvionkosken äärellä kivenheiton päässä Kermajärven Natura alueesta. Alueella on suihkut w:t grillipaikat väillä karaokea sekä juhannuskokko! Alue on lemmikkiystävällinen. Lapsille on lisäksi LAPPSET leikkikenttä sekä mukavaa kesäohjelmana Ronttiaiset (seuraa facebook). Lisäksi alueella on mahdollista vuokrata SUP-lautoja veneitä sekä Kajakkeja. Leirintäalueeltamme on säännöllinen juhannuksesta lähtien (ti-la) risteilyt jolla pääset mm. Valamoon. Reittiä operoi 84 paikkainen m/s Sergei. Aluksella on A-oikeudet.Leirintäaalueella on tasokas ravintola josta saat herkkupitsat burgerit tai sai salaattiannokset.Ravintolassa on iso terassi ja A-oikeudet.

Leirintähinta
33 eur
Mökkien hinnat vuorokaudelta
40-148 eur
Camping Key Europe edut ja tarjoukset
Leirintämaksusta alennusta 2 eur eläkeläishinta 29 eur hinta SFC-kortilla 31 eur/vaunukunta. Ei erillistä henkilömaksua.
Tilaa Camping Key Europe -kortti
Majoituspalvelut
matkailuautopaikkoja, matkailuvaunupaikkoja, mökkejä, telttapaikkoja, vierasvenepaikkoja
Peruspalvelut
grillikatos, kahvila, kioski, koirat tervetulleita, leikkipaikka, liikuntarajoitteiset huomioitu, luottokortit käyvät, sauna, uimaranta, wlan
Aktiviteetit alueella tai alueen läheisyydessä
järjestettyä ohjelmaa, järjestettyä ohjelmaa lapsille, minigolf, patikointipolkuja, polkupyöriä, veneitä tai kanootteja
Muut palvelut
ikärajoitteita tapahtumien aikana

Ajo-ohjeet